logo-FINAL-transparent.png

Introduktion

Visste du att på natten när alla sover så vaknar dina toaprylar till liv? Schampo, Balsam, Tvål, Tandborste, Tandkräm, Hårborste, Toalettpappret ... alla kommer till liv! De är kompisar och tillsammans hittar de på massvis med hyss och går ut på olika äventyr. Är toalettpappret på väg att ta slut?! Åh nej, de måste rädda henne från den hemska tunnan! Eller trillar Schampo och Balsam ner i badkaret och kan inte ta sig upp!?

Koncept

Toalettisarna är flera lättlästa serier för barn mellan 6-12 år. Syftet är att i första hand underhålla barn men även främja goda toalettvanor.

Handlingen berättas som serietidningar. Serierna är mellan 10-15 sidor långa och i fullfärg. Varje serie handlar om nya karaktärer, men vissa kan återkomma. Det finns ingen huvudkaraktär i dessa serier. Varje serie kan läsas var för sig och det finns ingen specifik ordning på hur man måste läsa dem. Just nu finns det fem serier planerade.

Inget förlag ger ut serien i nuläget, men målet är att den ska tryckas i bokform någon gång, antingen via ett förlag eller genom självpublicering. Serien kommer även att finnas online (om förlaget tillåter det) till viss del, och vissa avsnitt kommer att dubbas och finnas på Youtube med väldigt enkla animeringar.

Kommande serie

Nästa serie kommer att handla om Schampo, Balsam, och Badskum. Handlingen kommer vara om Balsam och Schampo som alltid levt på badrumshyllan i duschdelen av badkaret. De bor fint där med sina kompisar Tvålarna, Rakhyvel och Raklödder. Men så plötsligt råkar de trilla ner i badkaret! Hur ska de nu ta sig upp?! En mystisk tjej vid namn Badskum som de aldrig sett tidigare säger att hon kan hjälpa...!

Figurer

Figurerna är baserade på toalettartiklar. Här ser du några av dem. Fler kommer att läggas till efter hand som serierna kommer ut!

Main_Trio_Character_Design_.jpg

Balsam är en snäll och söt tjej som vill alla väl. Hennes personlighet är lika len som hennes balsam. Hon doftar som pionblommor. Hon har bara levt på hyllan ovanför badkaret och har aldrig varit någon annan stans.

Main_Trio_Character_Design_ 2.jpg

Schampo är en tuffing. Hon doftar som limefrukter. Hon säger vad hon tycker och är oftast inte rädd. Hon har bara bott på hyllan och vet bara vad hon sett där uppifrån.

Main_Trio_Character_Design_ 3.jpg

Badskum är en mystisk tjej som nästan ingen annan av toalettisarna har träffat. Hon doftar friskt som havet. Hon kan göra bubblor när hon vill.

bodysoap.jpg

Duschtvål är en vacker dam som doftar lugnande av lavendel. Hon bor uppe på duschhyllan med Tvål och Schampo.

Tandkräm_Tandborste.jpg

Tandkräm och Tandborste är ett par som hjälper dig att ta hand om dina tänder. De är mycket stolta över sitt jobb.

Locobase_Mildison.jpg

Vocobas och Wildison är hudkrämer som hjälper din hud bli len och fin. Wildison hjälper extra mycket vid riktigt dåliga eksem, medan Vocobas kan man använda när man bara behöver mjuka upp huden. Båda är doftfria och parfymfria.